Kenapa ESP SHAKLEE jadi protein soya pilihan ramai?
❏ Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi non-GMO
(non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar
suhu yang rendah.
❏ Diproses dengan air (bukan dengan bahan
kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein
dan daidzein.
❏ Setiap 850g (satu tin ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.
❏ ESP dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran
yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat
dihasilkan oleh tubuh manusia.
❏ Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur – tua dan muda.
❏ Menyediakan 14g protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk kesihatan jantung.
❏ Kandungan Indeks Glisemik (GI) yang rendah iaitu 39 menjadikan ia sangat sesuai juga kepada penghidap diabetes.
❏ Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2x ganda daging, 4x ganda telur, dan 12x ganda susu.
❏ Ia rendah lemak, tiada kolesterol, tiada asid urik dan sangat mudah
diserap oleh tubuh manusia dan tidak membebankan buah pinggang.
❏ Setiap hidangan ESP membekalkan 50% daripada Nilai Harian Kalsium untuk menyokong tulang yang kuat.
❏ Mempunyai kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat, payudara dan menapous.
❏ Mengekalkan tenaga dalam badan dan menahan rasa lapar kerana ESP membekalkan sumber tenaga berterusan ke dalam salur darah.
❏ Tiada perasa, pewarna tiruan, pemanis, kafein, atau bahan tambahan selainnya.
❏ ESP sesuai untuk vegetarian
Anda berminat?
======================
✔ Dijamin HALAL
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
============================================
✉ Pm Terus ke https://www.facebook.com/anjelinaann
☎ SMS/CALL ke 01115885835
=========================
No comments:
Post a Comment